Zola Kids merken

Onze Merken

„Be nutty, be nice, be nutty!”

nOeser is een eigenzinnig Nederlands merk, geproduceerd in Europa en van hoogwaardige kwaliteit. De kleding is comfortabel en gemaakt van biologisch katoen. Speciaal voor uw kleine spruit verkrijgbaar in de maten 50/56 t/m 110/116.

Molo is modieus! De kleding komt uit Denemarken en is herkenbaar door de all-over fotoprints. Over de pasvorm en de kwaliteit van de kleding valt niet te twisten. De stoere kinderkleding van Molo is bij ons verkrijgbaar in de maten 62 t/m 152.

Someone is een vrolijk Belgisch kinderkleding merk voor iedereen: de brave meisjes, de stoere jongens en de deugnieten. Vrolijke kleuren en sprekende printen voor een leuke prijs! Door de grote collectie met verschillende thema’s is er voor iedereen wel iets naar wens. De kleding is verkrijgbaar in maat 92 t/m 140.

Brian And Nephew staat voor Belgisch, casual, stoer, vintage, cool, rebels en authentiek met veel aandacht voor denim. Elk kledingstuk wordt met de grootste zorg ontworpen. De kleding is van een hoogwaardige kwaliteit met een mooie afwerking, subtiele details en perfecte pasvormen. Brian And Nephew is bij ons verkrijgbaar voor de girls in maat 104 t/m 164.

Sorry 4 the mess is een hip merk ontwikkeld door de ontwerpers van IKKS. Zij hebben zich duidelijk laten inspireren door rockers, bikers en vintage tattoos. De kleding van Sorry 4 The Mess biedt comfortabele materialen, ludieke afbeeldingen, hippe prints en is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 152.

Z8 (spreek uit als “zacht”) kenmerkt zich door kwaliteit, soepelheid en de kracht van het combineren! Z8 heeft een geheel eigen stijl en elke collectie heeft vernieuwende elementen. De meeste stoffen die Z8 gebruikt bevatten lycra waardoor de stof soepel en rekbaar is en mooi in model blijft. Ook voor de baby’s is dit heel comfortabel en gemakkelijk met aan- en uitkleden. Z8 is bij ons verkrijgbaar van maat 62 t/m 128/134. Ook is er Z8 voor de aller kleinste! Dit is de comfortabele maar o zo hippe newborn lijn, verkrijgbaar in maat 50 t/m 68.

Of je nu sportief bent, netjes, stoer of funky.. je hebt allemaal 1 ding gemeen: Lef! Lef, om te zijn wie je wilt zijn. Met het Nederlandse merk Indian Blue Jeans kan je alle kanten op! We verkopen IBJ van maat 104 t/m 164.

X